Over

Mijn passie is gezond eten en een gezonde lifestyle. Door gezond te eten voel je je fitter en gelukkiger.  Juist daar staat "Happy met Eten" voor.  Zoeken naar de juiste balans, zonder je schuldig te voelen. Kortom wees en wordt "Happy" met wat je eet.

 Happy met Eten helpt je zoeken naar en het behouden van de voor jou gezonde lifestyle, zonder dat je daarvoor op dieet gaat. Stapje voor stapje zoeken we samen naar de voor jou juiste balans. En dat allemaal in uw eigen vertrouwde omgeving want voor de begeleiding kom ik bij je thuis.

Happy met Eten is geen dieet maar een duurzame gezonde leefstijl, die voor iedereen vol te houden is en bovendien helpt om ouderdomsziekten te voorkomen. Terug naar de basis van gezond en onbewerkt eten. Geen pakjes en zakjes meer maar puur eten dat je zelf bereidt en ook nog eens lekkerder smaakt. Want puur eten heeft geen extra toevoegingen nodig, dat bevat van zichzelf al veel smaak. Wie pure onbewerkte producten eet, krijgt automatisch goede voedingsstoffen binnen zoals vezels, vitamines en mineralen. En dat merk je gelijk want je voelt je fitter, energieker en je valt bijna automatisch af.

 

Over mij

 

Healthy Food & Lifestyle

Kitchen addict - Healthy cooking 

Love Italian food

Walking addict

Scandinavian traveler

Mijn verhaal

 

Gezond eten is mij met de paplepel ingegeven. Mijn ouders hadden een moestuin, die voor de benodigde dagelijkse portie verse groente zorgde. Veel groente werd ingemaakt en bewaard voor de winter. In de groentetuin had ik een eigen stukje tuin, waarin ik zelf mocht kiezen wat erin zou moeten groeien. Super spannend vond ik dat, wachten tot de radijsjes groot genoeg waren om te worden opgegeten. Heerlijk vond ik het om ze na het oogsten gelijk op te eten.  In die zin waren mijn ouders vooruitstrevend bezig. 

 

Afijn de basis voor gezond eten is dus in mijn kindertijd ontstaan. Sinds die tijd ben ik altijd aan het prutsen in de keuken om nieuwe gezonde recepten te bedenken en te proberen. Daarbij maak ik gebruik van zo veel mogelijk verse ingrediënten, zonder pakjes en zakjes. Het geeft mij meer energie en voel ik er vele malen fitter bij. 

 

Om mijn kennis over voeding te vergroten ben ik de opleiding tot gewichtsconsulent gaan volgen. Nu ik de opleiding heb afgerond wil ik mijn kennis en passie voor gezonde voeding graag delen met anderen. Het begeleiden van mensen naar gezond gewicht gaat stapje voor stapje. Oude gewoontes worden vervangen door nieuwe gezonde tradities. En zo ontstaat er een nieuwe gezonde lifestyle, waar je de rest van je leven plezier van hebt. Bij het maken van deze stapjes wil ik je graag helpen. 

Graag tot Ziens

Chris

 

 

 Happy met Eten

Lagestraat 25

6953 BB  Dieren

06 - 24366280

happy.met.eten@gmail.com

K.v.K 72116242

BGN - lidnummer: 4921

  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon
  • Gray Pinterest Icon

© 2018 - 2020 My with       by Chris Landzaat from Happy met Eten - All rights Reserved.