Healthy Vegan Kidneybean Salad


Healthy vegan kidneybean salad

Salades kunnen eigelijk altijd. Ze zijn ideaal voor de lunch, als hoofdmaaltijd maar zeker ook als bijgerecht. Met een beetje creativiteit heb je binnen no time een gekleurde, gezonde en voedzame salade op tafel staan. En daar hoeft heus niet altijd iets van vlees in te zitten. Deze keer koos ik ervoor het vlees te vervangen voor kidneybonen. Deze vegan salade zit boordevol vitamines, mineralen en vezels.


Ingrediënten
  • 1 puntpaprika

  • 5 radijsjes

  • 2 selderijstengels

  • 1 blikje kidneybonen

  • halve krop botersla

  • gemalen peper

  • paprika poeder

  • Italiaanse kruiden

En zo maak je het
  1. Was de kidneybonen in een vergiet en laat deze uitlekken.

  2. Snijdt alle ingrediënten en meng deze door elkaar in een kom.

  3. Voeg een scheut of olijfolie en de kruiden naar smaak toe.

  4. Als laatste meng je de uitgelekte kidneybonen door de salade.

#salad #vegan

 Happy met Eten

Lagestraat 25

6953 BB  Dieren

06 - 24366280

happy.met.eten@gmail.com

K.v.K 72116242

BGN - lidnummer: 4921

  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon
  • Gray Pinterest Icon

© 2018 - 2020 My with       by Chris Landzaat from Happy met Eten - All rights Reserved.