Werkwijze

Als BGN - gewichtsconsulent werk ik via de richtlijnen voor gezonde voeding van de gezondheidsraad. Deze richtlijnen zijn getest naar de laatste wetenschappelijke inzichten en worden door het voedingscentrum vertaald in de Schijf van Vijf. 

 

KENNISMAKING

Werkbureau

KENNISMAKING

circa 30 minuten

Het contact begint altijd met een kennismakingsgesprek en duurt circa 30 minuten. Dit kan persoonlijk, telefonisch of online. We bespreken kort de hulpvraag en je doelen. Verder geef ik je uitleg over mijn visie en werkwijze. Als we besluiten een samenwerking aan te gaan, kan het zijn dat ik je vraag een eetdagboek bij te houden. 

INTAKE  (bij jou thuis)

tape-403593_960_720.jpg

INTAKE

60 tot 90 minuten

Het doel van het intakegesprek is de huidige situatie zo goed mogelijk in beeld te brengen en het helder krijgen van je doelen en wensen. Het intakegesprek duurt circa 60 tot 90 minuten. Tijdens dit gesprek wordt een uitgebreide voedingsanamnese afgenomen. Je wordt gemeten en gewogen. We bespreken uitgebreid jouw doelen en wensen, waarna we de gezamenlijke doelen bepalen voor in het behandelplan. Na de intake maak ik van de gegevens een voedingsanalyse, een behandelplan en een beweegadvies.

VERVOLG INTAKE (bij jou thuis)

arm-1284248__340.jpg

VERVOLG INTAKE 

60 tot 90 minuten

Tijdens dit gesprek bespreken we uitgebreid de voedingsanalyse, waar gaat het goed en waar zitten de knelpunten. Met de gegevens uit de  voedingsanalyse wordt het behandelplan persoonlijk op jou afgestemd. Het  bevat heldere en haalbare adviezen. Naast voedingsadviezen zal het plan ook bewegingsadviezen bevatten.We nemen samen het behandelplan door, zodat alles helemaal duidelijk is. Afhankelijk van het traject zal het behandelplan  ook een weekmenu bevatten.

VERVOLGCONSULENTEN  (bij jou thuis)

clear-device-diet-53404.jpg

VERVOLGCONSULENTEN

circa 30 minuten

Tijdens de vervolgconsulten worden de resultaten geëvalueerd. Wegen en meten zal regelmatig worden gedaan. We bespreken de moeilijke momenten  en zoeken samen naar oplossingen. Zijn de doelen nog actueel of moeten ze misschien worden bijgesteld? Successen worden uiteraard gevierd. 

 Happy met Eten

Lagestraat 25

6953 BB  Dieren

06 - 24366280

happy.met.eten@gmail.com

K.v.K 72116242

BGN - lidnummer: 4921

  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon
  • Gray Pinterest Icon

© 2018 - 2020 My with       by Chris Landzaat from Happy met Eten - All rights Reserved.